El diumenge 26 de març es va celebrar a l’Auditori del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat el lliurament del 48è Premi de Poesia Martí Dot convocat per l’Ajuntament de la ciutat. El guanyador d’aquesta edició ha estat el poeta igualadí de 25 anys Albert Rabell, pel seu poemari “Fora de la nosa”. El van acompanyar l’escriptor i president del Jurat, David Castillo, la regidora de Cultura, Lídia Muñoz, i l’actual alcalde de la ciutat Oriol Bossa (a la fotografia).

L’obra guanyadora està integrada per prop d’una trentena de poemes que parlen “sobre el que passa amb un cos que s’adona que està atrapat en ell mateix i en les seves circumstàncies materials, i no sap com sortir-ne”. Rabell havia quedat finalista del certamen Art Jove de Poesia Salvador Iborra,  convocat per l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

El lliurament del Premi va tancar els actes de la dotzena edició de la Setmana de la Poesia  que ha comptat amb una assistència de més de 1.300 persones als més de vint espectacles programats.

Participació a l’alça al Premi Martí Dot

Tal com va informar elBaix.cat, la participació al Premi de Poesia Marti Dot ha assolit un nou rècord amb un total de 38 poemaris, 17 de poetes i 15 de poetesses, amb originals provinents de tots els Països Catalans. El Premi està dotat amb 1.500 euros i la publicació de l’obra guanyadora a la col·lecció de poesia de Viena Editors.

Font i fotografia: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here