El cantant santfeliuenc, Nil Moliner ( a la fotografia) viu un moment immillorable: actuacions  a Catalunya, Espanya i Llatinoamèrica, aparició en programes de TV de màxima audiència com “La Resistencia” o  “Tu cara me suena”, un tancament de 24 hores el passat 12 d’abril  per compondre cançons compartit amb el seus seguidors en streaming i, ara, un premi important.

Aquest proper dissabte, 29 d’abril, a la gala que tindrà lloc a Figueres, rebrà un dels premis “Números 1 a Catalunya de Cadena 100”.

A més de la de Moliner, es reconeixerà la tasca dels també santfeliuencs OBK, i la de Sau, Sopa de Cabra, Mariona Escoda, Manu Guix, Beth, Els Amics de les Arts i Súu, entre d’altres.

D’altra banda, l’Ajuntament  de Sant Feliu de Llobregat va fer públic el passat dia de Sant Jordi que ha proposat a Nil Moliner ser el pregoner de les Festes de les Roses d’enguany. Moliner farà el pregó el divendres, 12 de maig. Altres cantants de la ciutat com Joan Dausà i Ramon Mirabet, al costat de periodistes com Joan Salvat ,Josep Cuní, Esteban Crespo o Jordi Juan, escriptors com Joan Margarit, Carme Riera o Joana Raspall, o personalitats com Francesc Baltasar i Eliseu Climent, també han pronunciat aquest pregó que inaugura les Festes de Primavera de Sant Feliu de Llobregat, que es celebraran el cap de setmana del 12 al 14 de maig.

Fonts: Cadena 100 i Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Fotografia: Cadena 100

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here