Modificacions en el panorama polític de La Palma de Cervelló. L’actual alcalde, Xavier González, no es presenta a la reelecció i ocupa el lloc número 10 de la candidatura La Palma Sempre, que fins ara havia format part de les Enteses de Progrés Municipal (EPM) i que en aquesta ocasió es presenta com a candidatura d’ERC. Aquest moviment n’ha provocat un en sentit contrari: una part dels militants d’Esquerra a la localitat, disconformes amb l’operació, han decidit presentar una llista diferent, que es defineix com una força veïnal que ha adoptat per denominació Som Alt3rnativa pel Canvi, i que encapçala Enric Bellver (a la fotografia), que va ser candidat a l’alcaldia per ERC l’any 2019. Aquesta candidatura ha decidit sumar esforços amb En Comú Podem.

A la Palma només es presenten quatre llistes: La Palma Sempre-ERC, encapçalada per Mercè Valls, el PSC que, tal com ja va informar elBaix.cat, presenta Francisco Javier Lahoz, Junts per la Palma, vinculada a Junts per Catalunya, que té com a cap de llista Anna Pasqual i que tanca el militant històric de CIU, exalcalde i exdiputat, Josep Maria Llop, i Som Alt3rnativa pel Canvi.

Enric Bellver

Enric Bellver i Ballester és llicenciat en Història i Geografia, postgraduat en Medi Ambient, diplomat en Ciències de l’Educació i Graduat Superior en Criminologia. Va ser cap de llista d’ERC a La Palma i ha estat regidor durant tota aquesta legislatura.

L’any 2019 La Palma Sempre va obtenir 5 regidories, Junts, 4, i ERC i PSC, una cada partit. En aquestes eleccions, a més dels canvis exposats, es dona la circumstància que no es presenten ni Ciutadans ni el PP, que el 2019 no van aconseguir representació.

Font: En Comú Podem Baix Llobregat

Fotografia: Ajuntament de La Palma

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here