Aquest dilluns, primer de maig, tindrà lloc a Sant Feliu de Llobregat, al camp de futbol Municipal  Les Grases i al Pavelló Andrei Xepkin, la cinquena edició de “Enfutbola’t. Futbol per a tothom” que organitza la Fundació Catalana de Futbol.

Es tracta d’una jornada lúdica i festiva que té com a protagonistes a jugadors i jugadores amb diversitat funcional, intel·lectual i sensorial. Comptarà amb la participació de 850 esportistes de 47 equips d’arreu del país, els quals jugaran un total de 71 partits.

Els objectius d’aquest esdeveniment, que s’ha consagrat com un del tornejos referents del futbol adaptat, són mostrar a la societat que el futbol és un esport obert a tothom, i oferir un dia de diversió a tots aquests joves que estimen  aquest esport però no disposen d’un espai on poder competir.

En l’acte de presentació, Ivan Carrillo, nou president de la Fundació Catalana de Futbol i president del CF Gavà, va destacar que “els darrers anys els clubs de futbol tenen cada vegada més equips amb jugadors amb discapacitat funcional” i Albert Cárdenas, cap d’Esports de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat va expressar la satisfacció de la ciutat pel fet d’haver estat escollida per dur a terme aquesta activitat i va destacar les accions que porta a terme l’Ajuntament “per a visibilitzar aquest col·lectiu”. El president de la Federació Catalana de Futbol va informar que s’està “treballant per a què aquests jugadors i jugadores es puguin federar”.

Font i fotografia: Fundació Catalana de Futbol

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here