Han passat deu anys des que el cantant de Sant Feliu de Llobregat, Joan Dausà, va triomfar amb la seva cançó “Jo mai mai”. I deu anys després de l’èxit que el va donar a conèixer, el santfeliuenc publica una nova cançó per continuar la història de la Judit.

“Jo mai mai” es centrava en un sopar d’amics i amigues que feien un joc per dir la veritat. Durant el joc, el protagonista de la cançó explicava els seus sentiments amagats per la Judit.

Ara, a “Judit” (Promo Arts Music), la cançó que acaba de publicar, els personatges es troben en un videoclip ( a la fotografia) enregistrat al barri de Gràcia de Barcelona . Hi participen els actors i actrius de la pel·lícula “Barcelona nit d’estiu”, que va dirigir Dani de la Orden inspirant-se en la cançó: Sara Espígul, Jan Cornet i Sanit Ricart.

La cançó Judit ha estat produïda pel baixista del grup Manel, Martí Maymó, i per Santos & Fluren.

Dausà va  iniciar aquest divendres una ronda de concerts, amb l’actuació al festival Strenes de Girona, a les escales de la Catedral, que continuarà al Grec, el Festival de Cap Roig , Andorra, Marratxí (Mallorca), el Canet Rock, i al Festival de Mont Sant Benet, entre d’altres.

Font i fotografia: Joan Dausà

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here