Tal com va informar elBaix.cat, les declaracions de la directora de Canvi Climàtic i Qualitat ambiental i exdiputada de la CUP, Mireia Boya, contra l’aportació de sorra a les platges metropolitanes van provocar una primera resposta del vicepresident executiu de l’AMB i alcalde socialista de Cornellà,. Antonio Balmón.

El PSC no ha volgut deixar morir el tema davant d’una qüestió que pot desgastar al Govern d’ERC al Baix Llobregat i a la resta de localitats metropolitanes, quan som a un mes de les eleccions municipals.

Reprentants de diverses ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona, tots ells socialistes, es va reunir a la platja de Gavà (a la fotografia), per denunciar l’actitud de Boya.

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, va manifestar de forma contundent: “Les nostres costes són una riquesa de país, i la desconnexió que està demostrant el govern de la Generalitat cap a elles és majúscula” .

Davant la petició de Mireia Boya que els municipis no sol·licitin l’aportació de sorra provinent de les bocanes dels ports que depenen de Catalunya, Badia, en nom del PSC va afirmar: “Això és  d’alguna manera, deixar morir les platges”.  I va recordar que amb aquesta opció “perdem un espai públic per la ciutadania, no només dels municipis costaners sinó d’arreu del país”.

El PSC espera que la Generalitat tiri enrere la decisió de Boya, que ha hagut d’aprendre a marxes forçades què significa governar i la diferència entre les opinions emeses en una tertúlia des d’un posicionament proper a la CUP i les afirmacions pronunciades com a membre del Govern de Catalunya.

Font: elBruguers digital

Fotografia: PSC

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here