Als èxits de les noies del Barça-CB Santfeliuenc, que han fet una excel·lent temporada el seu primer any a la primera divisió de la Lliga Femenina de Bàsquet, cal sumar-hi ara l’ascens de l’equip masculí a la LEB Plata, aconseguit aquest cap de setmana a Huelva (a la fotografia).

Amb la victòria del divendres, 12 de maig, del Pajarraco Santfeliuenc sobre l’equip amfitrió, el Ciudad de Huelva, per 70 a 63, que s’afegia al triomf del dijous en la primera jornada sobre l’Uros de Rivas per 78 a 59, l’equip de la capital de la comarca va certificar l’ascens. En el tercer partit, jugat aquest dissabte contra el Puerto Sagunto, el Santfeliuenc va perdre per 90 a 95 , però el resutat, segurament condicionat per les emocions del dia anterior,  ja era intranscendent.

Dos altres equips catalans, l’UE Mataró Homs i l’Ibersol Tarragona també van aconseguir l’ascens en altres grups de la fase final com a culminació d’una temporada memorable del bàsquet català.

“El  Pajarraco CB Santfeliuenc ha escrit una de les pàgines més importants, riques i meravelloses de la història de l’esport a la ciutat”, ha destacat el mateix Club.

Després de les llàgrimes d’alegria vessades a Huelva, aquest diumenge, en plenes Festes de Primavera de la ciutat, el club torna a Sant Feliu on es mereix un gran reconeixement. El CB Santfeliuenc jugarà l’any que ve a la tercera divisió del bàsquet professional de l’Estat espanyol.

A partir del dilluns comença una nova etapa. Tal com havia declarat uns dies abans el president del Club, Josan Daban “si assolim Plata hem d’anar de la mà amb les institucions i picar moltes portes”.

Font i fotografia: CB Santfeliuenc.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here