Consolidació amb èxit de la Caminada pel Treball Digne, que organitza CCOO del Baix Llobregat, i que ja ha arribat a la seva quarta edició. Les dues marxes, la que sortia de Cornellà, i la que sortia del Prat, van emprendre el camí aquest diumenge, 14 de maig, pel matí, i van confluir a la passera sobre el Llobregat.

En arribar al Parc Fluvial de Sant Boi, les persones participants van trobar entrepans, refrescos i fruita per recuperar forces. GatsBaix i Toni Garcia, amb la seva actuació, els hi van donar la benvinguda.

El recorregut havia estat força agradable i interessant, gaudint de la natura i l’activitat agrària enmig de grans ciutats, i amb el Llobregat com a eix vertebrador. La pluja que es presentaria a primera hora de la tarda va respectar la Caminada.

L’acte va acabar amb els parlaments de Josep Maria Romero, secretari general de CCOO del Baix Llobregat (a la fotografia), que va anunciar novetats, reivindicació  i espai lúdic per a l’edició de l’any 2024, de Malady, de la Comunalitat Benviure del Prat, i del regidor de Sant Boi, José Angel Carcelen.

La Caminada té com a objectiu defensar el treball digne i l’economia social i inclusiva, la solidaritat, el respecte a la natura i la consciència del patrimoni i el territori. La recaptació d’aquest any anirà destinada a les víctimes del terratrèmol que va tenir lloc a començaments del 2022 a Síria, el Kurdistan i Turquia.  La Caminada està organitzada per CCOO , Esperanzah i la Comunalitat Benviure del Prat. Entre les entitats  col·laboradores hi ha, entre d’altres, els ajuntaments de Sant Boi, el Prat i Cornellà, el Consell Comarcal, la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO, Catalunya Camina, Cuina Justa i mitjans comarcals de comunicació, entre els que es troba aquest diari digital, elBaix.cat. Josep Maria Romero va agrair la seva participació.

Font i fotografia: CCOO- Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here