El cantant i músic de la capital del Baix Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Frank Gálvez, ha estat membre de diversos grups de renom però ara s’estrena en solitari amb “Siempre te diré que sí”, un disc lluminós, refrescant i ple de cançons rodones.

Aquest divendres, 19 de maig, va presentar en directe les deu peces del seu nou disc, cançons sinceres, preciosistes, elaborades, de lletres directes i emocionants. A més, Frank Gálvez va delectar al públic present a la Sala LAUT de Barcelona (a la fotografia), recuperant algunes de les cançons més conegudes de la seva anterior etapa amb el grup Mostaza Gálvez.

Les composicions del nou disc del músic santfeliuenc parlen d’amor, d’un amor profund i sincer per la música i per les persones i els llocs que l’envolten. Un perfecte autoretrat i un regal per a l’oïda a tots els nivells.

El disc ha estat gravat, produït i masteritzat pel seu company d’anteriors projectes, Guille Mostaza, a Alamoshock, amb arranjaments de Diego Perenetti i cors d’Aitana Luís.

Fotografia: Xavi Moro

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here