Els problemes constants a Rodalies, accentuats per l’avaria a la R2 Sud a l’estació de Gavà, han marcat la primera part de la campanya. La indignació de les persones usuàries de RENFE ha arribat als partits: ERC, En Comú Podem i Junts han exigit millores al servei i han platejat el seu possible traspàs a la Generalitat. El PSC s’ha sentit incòmode amb la polèmica i ha contraatacat des del Baix Llobregat mateix.

Salvador Illa, primer secretari del PSC, va visitar aquest cap de setmana, Castelldefels, Sant Andreu de la Barca (a la fotografia) i Sant Joan Despí, per fer costat les alcaldesses Maria Miranda, Ana Alba i Belén García. Illa va fer una crida a “deixar enrere ja això del català emprenyat i passar al català optimista. I també deixem enrere el català rondinaire i passem al català treballador i esforçat” va dir. El màxim dirigent del PSC va insistir en “deixar enrere la Catalunya de la queixa permanent apostant per la Catalunya de la feina ben feta”.

A Sant Andreu de la Barca, l’alcadessa Ana Alba, que governa amb Ciutadans, va atacar ERC a qui va acusar d’amagar-se sota les sigles de FEM Sant Andreu. Alba va afirmar: “FEM Sant Andreu és ERC, un partit que defensa la indepèndencia de Catalunya i que vol posar una estelada a l’entrada del municipi”.

Actes del PSC a Molins de Rei i Sant Climent

El PSC de Molins de Rei va celebrar també el seu acte central a la Plaça de la Llibertat. La pluja va provocar que l’assistència no arribés al centenar de persones. El cap de llista socialista, l’actual alcalde Xavi Paz, que governa amb Junts, va deixar obertes les portes a reeditar aquest acord en afirmar  que “el PSC continuarà amb la mà estesa a totes les forces polítiques excepte a la ultradreta”.

A Sant Climent de Llobregat, José A. Monteagudo, el candidat de Gent x Sant Climent, la llista del PSC, es va postular com “l’única candidatura que pot fer realitat el canvi que necessita Sant Climent”.

Font i fotografia: PSC- Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here