Cap de setmana rodó per a l’esport baixllobregatí. Si fa uns dies elBaix.cat informava de l’ascens del Club Bàsquet Santfeliuenc a la LEB Plata, aquest dissabte, 20 de maig, el Club Bàsquet Prat aconseguia tornar a la LEB Or (a la fotografia).

Els pratencs van guanyar el partit de tornada a l’Enerparking Basket Navarra per 100 a 73, després que ja s’haguessin imposat al partit d’anada per 71 a 91. El CB Prat torna, doncs, a la LEB Or, la segona categoria del bàsquet estatal, després que l’any passat patissin un dolorós descens. Durant el partit es va retre homenatge a Gebert Martí, retirant la seva samarreta amb el número 2. Una gran festa per a l’esport del Prat de Llobregat.

I a Sant Just Desvern, el diumenge, 21 de maig, es produïa una altre fet destacadíssim: l’Hoquei Club Sant Just, aconseguia pujar per primera vegada a l’OK Lliga Or, la màxima categoria del hoquei estatal.

Els santjustencs van derrotar al CP Manlleu per 5 a 3  superant la derrota per un gol (3 a 2) soferta a Manlleu feia una setmana. El pavelló de la Bonaigua es va omplir de gom a gom per assistir a la fita.

Fonts: Delta, LaValldeVerç, CB Prat i HC Sant Just

Fotografia: CB Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here