No és gens habitual que en aquesta campanya electoral es formin cues per poder entrar a un acte organitzat per un partit polític. Encara és menys normal que aquestes cues siguin per assistir a un acte destinat a la gent jove. Doncs els i les joves d’En Comú Podem ho van aconseguir aquest diumenge, 21 de maig, per la tarda. Unes 400 persones van omplir la sala Ibèria de Sant Feliu de Llobregat per participar del “Dragoneo” i de la presentació de les candidates joves d’aquesta formació política en les eleccions del 28 de maig (a la fotografia).

Anomenat “Dragoneo”, aquest festival, amb concurs de Drag Queens incorporat, va aplegar molta gent amb ganes de passar-ho bé i, sobretot, de reivindicar els seus drets d’una manera alegre i combativa.

La candidata a alcaldessa de Sant Feliu en Comú Podem, Lídia Muñoz, va intervenir en l’acte assegurant: “Tenim molt clar que la llibertat d’estimar a qui vulguem i ser i sentir com vulguem, és fonamental par a una societat de persones lliures i felices”. Muñoz va animar a les persones presents a defensar els seus drets votant Sant Feliu En  Comú Podem el dia 28 de maig “perquè aquests sempre estan en perill a causa de l’atac permanent d’una ultra dreta a qui combatem amb actes com aquest i també a les urnes”.

Guillem Chirino, candidat número 5 de la llista, al costat de membres de les joventuts dels Comuns, va recordar els orígens combatius i divertits alhora de quan aquests actes estaven prohibits, va posar en valor que en l’actual mandat s’hagi aprovat a Sant Feliu el primer Pla LGTBIQ+, i  va recordar que la ciutat “defensa els drets de les persones i lluita contra els discursos d’odi”.

El @dragonfest va ser un acte festiu molt especial situat en l’equador de la campanya, i que va voler reivindicar i celebrar la diversitat.

Font i fotografia: Sant Feliu En Comú Podem

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here