Un total de 123 obres s’han presentat a la 21a Biennal de Ceràmica d’Esplugues  de Llobregat Angelina Alós (a la fotografia). Aquesta xifra suposa un rècord en la història d’aquest certamen, el més antic de Catalunya d’aquest àmbit. La xifra de participants més alta corresponia fins ara a l’edició del 2016, amb 119 inscripcions.

El Premi referma la seva dimensió internacional, ja que per primera vegada s’han presentat més obres internacionals (67%) que de l’Estat espanyol (42 participants). De Catalunya n’hi ha 19, i 10 són del País Valencià, mentre que de la resta de països destaquen França (9), Estats Units (8) i Regne Unit (7). També n’hi ha del continent asiàtic.

El jurat, format per persones expertes del món de la ceràmica, ha seleccionat les 34 peces finalistes. Enguany, s’avança al juliol l’obertura al públic de l’exposició de les peces seleccionades al Museu Can Tinturé i l’inici de la votació popular.

Les obres guanyadores, que designarà el jurat, i el Premi del Públic, es coneixeran el 5 d’octubre en un acte al Casal de Cultura Robert Brillas.

Font i fotografia: Ajuntament d’Esplugues de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here