La Fundació Cassià Just- Cuina Justa celebra aquest dissabte, 27 de maig, a partir de dos quarts de 12 del matí,  una festa de proximitat, dins el Maig Cooperatiu, a la finca de Cal Tudela, al Prat de Llobregat (a la fotografia).

Cuina Justa, entitat d’economia social i solidària, organitza l’esdeveniment al costat del Club Social “La Ocioteka” i “El invernadero films”. La idea és que les persones treballadores de l’entitat, les seves famílies i amics i amigues es retrobin al jardins de la masia, gaudint d’un matí ple d’imatges del passat i del present per conèixer més de prop la història de Cal Tudela a través de les persones i entitats que han passat pel camp que Cuina Justa conrea en aquesta finca del Delta del Llobregat.

La Fundació Cassià Just- Cuina Justa té la seva seu social a Sant Boi de Llobregat i té cedida per l’Ajuntament del Prat la masia de Cal Tudela on hi conrea productes de proximitat, en especial, carxofes del Prat.

Font i fotografia: Cuina Justa

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here