El mal funcionament de Rodalies va arribar aquest dijous,1 de juny, al Parlament de Catalunya.

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, l’exalcaldessa socialista de Gavà, Raquel Sánchez (a la fotografia amb l’alcaldessa de la seva ciutat, Gemma Badia), just abans d’abandonar el càrrec per la convocatòria d’eleccions generals, va rebre la reprovació del Parlament de Catalunya per la “constant ineficàcia” en la gestió del servei de Rodalies i la seva “incapacitat” per fer front a les incidències. Van votar la reprovació ERC, que havia registrat la moció, Junts per Catalunya, la CUP i el PP: en total, 71 vots. Els únic vots en contra van ser els del PSC.  En Comú Podem, es va abstenir, criticant la gestió de Sánchez i desitjant que en un futur govern ja no exerceixi aquesta responsabilitat.

El Parlament també va reclamar al Govern Central el traspàs de Rodalies, un servei amb un gran impacte al Baix Llobregat: en aquest cas, hi van votar a favor, ERC, Junts, la CUP i En Comú Podem. Aquest punt va ser aprovat amb 76 vots a favor i 49 en contra.

Raquel Sánchez, arriba al final del seu trajecte com a ministra, amb un balanç molt negatiu i la reprovació del Parlament català.

Fotografia: La Moncloa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here