El president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Joan Soler, i el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, es van reunir aquest dimarts, 6 de juny, a la seu de la patronal a Sant Feliu de Llobregat. (a la fotografia)

PIMEC i el Govern van coincidir en seguir treballant conjuntament per assolir un nou model econòmic, industrial i competitiu. També van destacar la importància de l’aeroport del Prat com a element estratègic de connexió del país i com a via per atraure inversions, visitants i talent.

Joan Soler va destacar la col·laboració publico privada en la configuració d’un nou  model aeroportuari “integral, integrat i respectuós amb el medi ambient”. Igualment hi va haver-hi coincidència en la necessitat d’adaptar l’oferta formativa de la Formació Professional a les demandes dels diferents sectors econòmics del territori.

Cultura i indústria a la Colònia Sedó

També es va tractar el projecte de rehabilitació de la Colònia Sedó d’Esparreguera i la necessitat de reconvertir-la en un pool cultural i industrial centrat en el sector de l’energia i de l’aigua, que serveixi de model per a la recuperació i usos d’altres colònies tèxtils.

Font i fotografia: Delegació del Govern a Barcelona.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here