Els Mossos d’esquadra estan duent a terme aquest divendres, 9 de juny, una macrooperació policial a Barcelona i diverses localitats de l’àrea metropolitana, entre les que es trobarien Cornellà i Vallirana, contra el grup radical Casuals, vinculat al F.C. Barcelona.

La policia ha detingut 17 persones i no es descarten més detencions. L’operació inclou entrades i escorcolls en diversos domicilis i locals (a la fotografia).

La policia atribueix a les persones arrestades els delictes d’homicidi, desordres públics, segrest, tinença d’armes, contra la salut pública, extorsió, pertinença a organització criminal i altres delictes connexos.

La investigació es troba sota secret d’actuacions. Es tracta d’un dispositiu conjunt de la Unitat Central d’Extremismes Violents de la Comissaria General d’Informacion i de la Unitat Central de Segrestos i Extorsions de la Comissaria General d’Investigació Criminal.

La comarca del Baix Llobregat, i sobretot la ciutat de Cornellà, s’han vist afectades sovint per actuacions violentes de seguidors ultres del Barça i de l’Espanyol.

Font i fotografia: Mossos d’esquadra

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here