La Cambra de Comerç de Barcelona al Baix Llobregat va celebrar la setmana passada el Dia la Cambra al Parc Mediterrani de la Tecnologia de la UPC a Castelldefels (a la fotografia).

L’acte va comptar amb la presència de Carles Guilera. president de la Cambra territorial del Baix Llobregat, de Mònica Roca, presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, de la directora del Parc de la UPC a Castelldefels, Elisabeth Jordà, i  de l’economista Xavier Sala-i-Martin.

La Cambra va voler reconèixer la tasca de diverses entitats i empreses de la comarca:

Fundació Cassià Just, gairebé 30 anys apostant pel treball com a eina d’integració

L’entitat social fundada l’any 1994, com a iniciativa d’un grup de professionals de la salut mental, l’acció social i l’educació ha estat posada en valor per la seva tasca en la inserció laboral a la comarca. La Fundació, a través de Cuina Justa, dona feina a prop de 300 persones en risc d’exclusió social oferint solucions gastronòmiques de qualitat per empreses i escoles, càterings per a esdeveniments i personal de qualitat per empreses de restauració i hostaleria.

Ictineu, més de 100. 000 hores dedicades a la recerca i el desenvolupament

Aquesta empresa, dedicada al món de la tecnologia submarina ha estat reconeguda en la categoria de recerca i desenvolupament, pel seu lideratge en la fabricació i desenvolupament de bateries d’ió-liti-polímer d’última generació.

Martiderm, afany d’investigació, superació i canvi constant

L’empresa dedicada al món de la cosmètica situa la investigació com a eix fonamental del seu desenvolupament. La qualitat i el seu icònic packaging li han obert les portes a la majoria de mercats internacionals.

Plameca, sinònim de qualitat i professionalitat valorat arreu del món

La companyia amb més de 35 anys d’experiència treballant en l’àmbit dels complements alimentaris i plantes medicinals compta amb una dilatada experiència a escala internacional, ja que exporta a més de 30 països.

Font i fotografia: Cambra del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here