Malgrat la gran temporada de les d’Isaac Fernandez, la greu situació econòmica del Futbol Club Barcelona ha tingut conseqüències més enllà del futbol, i les seccions, com en aquest cas el bàsquet femení, també n’han sortit perjudicades

És per aquesta raó que el Barça Santfeliuenc ha renunciat a jugar a Europa la temporada vinent. El conjunt blaugrana s’havia classificat per l’Eurocup, la segona competició continental, després d’haver arribat a les semifinals de la Lliga Endesa femenina en la seva primera temporada a la màxima categoria del bàsquet espanyol femení.

Segons ha avançat RAC1, participar en l’Eurocup suposava un cost de 100.000 euros que la secció no podia assumir si es volia mantenir a la Lliga Endesa. La plaça europea a la que el club ha renunciat ha estat assignada a l’Estudiantes, mentre que el Cadí La Seu evitarà jugar la fase prèvia de la competició gràcies a la retirada del Barça CBS.

La crisi financera del club ha privat del somni unes jugadores, que l’any passat van realitzar la millor temporada de la secció, classificant-se per la Copa de la Reina i les semifinals de la Lliga femenina. Un alt nivell que el club vinculat al Bàsquet Santfeliuenc, vol i assegura poder consolidar la propera temporada, garantint així la seva posició a la màxima categoria del bàsquet femení espanyol.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here