Peti qui peti! és l’espectacle programat aquest dissabte 15 de juliol -pont del Diable, 20.00h- dins la programació del Petit PAS de Martorell. Un xou d’assistència gratuïta i pensat per als més petits i per a les seves famílies, que els vol fer cantar, ballar, reflexionar i emocionar. És el darrer projecte del grup molinenc Ambauka, que ja ha visitat la localitat baixllobregatina en diverses ocasions, però que s’estrena al PAS

Peti qui peti! és una combinació explosiva de música -sons i músiques populars i modernes-, valors i energia a ritme de grans èxits com Contents, El Drac Qüí o Bon profit, i nous hits del quart disc. El grup de Molins de Rei vol fer-ho petar tot amb l’ajuda d’en Petardu, en un concert polivalent d’uns 70 minuts de durada i dirigit a totes les edats, festiu, fresc i participatiu, que treballa emocions i valors, ideal per a tot tipus de celebracions i esdeveniments culturals com festes majors, festivals de música, festes escolars o d’entitats.

El veu, tenora i gralla del grup, Magí Canyelles, explica que Peti qui peti! està pensat per al públic infantil, “però té en compte les famílies que els acompanyen. Per això, intentem fer un concert que agradi a tothom”. Per Martorell passaran cinc dels músics d’Ambauka: l’Anna Ferran -veu-, Magí Canyelles -veu, tenora i gralla-, Josep Miquel Janés -veu i guitarra-, Pau Cardona – veu i baix- i Francesc Aparicio, veu i bateria.

Són una part d’una formació creada l’any 2008 “una mica per casualitat” entre un grup de monitors de l’Esplai Agrupa de Molins de Rei: “Volíem fer una festa, no teníem pressupost ni vam trobar cap grup que vingués a tocar, i vam decidir fer un grup nosaltres. El concert va funcionar molt bé i a partir d’aquí vam anar fent concerts en d’altres esplais que ens coneixien. I així fins el dia d’avui, que ja portem 4 discs”, comenta Canyelles.

L’any del quinzè aniversari està sent molt productiu: “Al febrer vam presentar el quart disc, Peti qui Peti!, que vam presentar com a espectacle al maig a la Fira de Vila-seca i que està funcionant súper bé, ja que cada cop tenim més seguiment de públic tant a plataformes com als concerts”. A més, al març van presentar un espectacle de sala titulat La gran família al teatre Poliorama de Barcelona, “en un format que no havíem treballat fins ara”.

Els Ambauka ja han visitat Martorell en diverses ocasions: “Hem fet espectacles per a entitats com ara l’Esplai Guspira o les Caramelles de Martorell, que l’any passat van versionar la nostra cançó Cultura al carrer“. De totes maneres, aquest serà el primer cop que participin al PAS, i en Magí reconeix que “ens fa molta il·lusió. És un espai molt bonic i original per a fer-hi concerts, i més en aquella hora del vespre”.

Font: Ajuntament de Martorell (martorelldigital.cat)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here