L’ALTAVEU no és un festival més. A Sant Boi es fa un dels festivals públics més antics de Catalunya on descobrir propostes musicals peculiars i diferents

La programació d’enguany ens proposa música amb identitat, valors i inspiració per noves formes musicals que sorgeixen de l’arrel. Música que ens convida a mirar-nos d’endins cap enfora, apostant per aquelles cançons que ens ajuden a conèixer-nos millor i a entendre d’on venim per poder continuar endavant.

Amb ritme de folk, rumba, flamenc, hip hop, urban, rock, el cartell d’aquesta edició es compta amb grans cantautors com Ismael Serrano i Maro, potents propostes internacionals amb Júpiter and Okwess i Eli Paperboy Reed o música que veu directament de la tradició com Ros, l’espectacle Una nit de Rumba Catalana amb Peret Reyes o el valent nou flamenc de Mariola Membrives.

No oblidem tampoc propostes tan actuals com incendiaries en termes musicals i en missatge com les que aporta Santa Salut, el pop electrònic de ramificacions que ens presentarà Soledad Vélez i finalment projectes folk plens de llenguatge propi com les que presenten Ferran Orriols i River Omelet.

La producció pròpia d’enguany la forma un col·lectiu de joves santboians vinculats al PES Sant Boi, el grup de post-rock Böira i Atzur visuals, per crear, conjuntament un concert que comptarà amb un espectacle d’arts visuals. La composició permetrà gaudir de la creació d’imaginaris col·lectius a partir de la combinació de mètodes i pràctiques artesanes, mecàniques i digitals.

El Col·lectiu Karxofarock amb col·laboració amb La Ratonera, proposa a totes les famílies descobrir l’univers del Hip Hop a l’Altaveu en Família i es continua portant música més enllà dels escenaris amb l’Altaveu +: fira del disc, xerrades, documentals i una exposició ens permetran continuar gaudint de la música des d’altres prismes.

Amb el concurs per a bandes de l’Altaveu Frontera i el cicle Descobrim Altaveu, es valora a artistes emergents de molta qualitat. L’Altaveu vol ser a prop dels i les joves i apostar pel seu talent. Per aquest motiu podrem veure a l’escenari de la plaça de l’Ajuntament als guanyadors del Altaveu Frontera: Bounce Twice i Raquel Lua i coneixerem de prop les propostes de l’Álvaro Sola i Kris Tena de manera privilegiada en un format participatiu i únic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here