Més de 1.200 persones es van apropar a la “Festa del futbol femení” organitzada per l’Ajuntament de la localitat baixllobregatina, on van poder veure en pantalla gegant l’històric triomf de la selecció espanyola davant d’Anglaterra. El Castell es va iluminar de vermell i groc per celebrar la consecució del títol mundial

Castelldefels va celebrar aquest diumenge 20 d’agost la “Festa del futbol femení” durant la que es va poder viure directe la final del Mundial femení de futbol, que enfrontava les seleccions d’Espanya i Anglaterra. La iniciativa de l’Ajuntament de Castelldefels va comptar amb una pantalla gegant, animació i DJ entre d’altres; per tal d’apropar aquesta cita esportiva històrica a la ciutadania.

Unes 1.200 persones es van concentrar al carrer Arcadi Balaguer, al costat de la casa consistorial, i van veure com la selecció aconseguia el títol mundial, en la primera final a la que arribava, després de guanyar a Anglaterra (1 – 0) amb un gol d’Olga Carmona al minut 30. El triomf podria haver estat més ampli, però el penal llançat per Jennifer Hermoso i que podia haver suposat el 2 – 0, el va aturar la portera anglesa Earps.

Després de 103 minuts de joc, títol mundial per a una selecció espanyola amb columna vertebral blaugrana i amb premis individuals per Aitana Bonmatí (millor jugadora del campionat) i Salma Paralluelo (millor jugadora jove).

La ciutat de Castelldefels va celebrar la consecució del mundial il·luminant el Castell de vermell i groc.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here