Els Mossos d’Esquadra van detenir el dijous passat un home de 26 anys com a presumpte autor d’un robatori violent, resistència i atemptat als agents de l’autoritat

Els investigadors també el relacionen amb la presumpta autoria de dos robatoris violents al Baix Llobregat, en concret a Sant Boi de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts i un robatori a domicili a Pallejà.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 12 del migdia, quan agents van rebre un avís de la Policia Local de Pallejà en el qual alertaven que un home acabava de cometre un robatori violent a la via pública al seu municipi i que l’estaven intentant localitzar.

L’autor del robatori havia optat per l’estrebada d’una cadeneta d’or del coll d’una dona d’edat avançada i havia colpejat al seu marit, en mirar d’impedir-ho. El lladre duia un ganivet de grans dimensions i un esprai de defensa.

Immediatament, les dotacions policials es van adreçar al lloc i van fer recerca del presumpte autor fins que el van localitzar, mentre caminava per la zona del polígon industrial en direcció a una zona boscosa, al costat del riu Llobregat. L’helicòpter dels Mossos d’Esquadra va donar suport a les dotacions policials terrestres en la recerca.

L’autor del robatori va intentar fugir per l’interior del riu Llobregat i en tot moment duia el ganivet a la mà. Els agents van intentar que es lliurés, però l’home va fer cas omís a les seves indicacions amb una resposta hostil. Finalment, els mossos van aconseguir detenir-lo, a més de recuperar el ganivet.

Posteriorment, els investigadors han aconseguit relacionar-lo amb dos robatoris violents més, de característiques similars, comesos a Sant Boi de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts i un robatori a l’interior d’un domicili de Pallejà.

L’arrestat, amb 27 antecedents policials, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Llobregat.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here