Tres hotels de la ciutat van allotjar els ciclistes i tot l’equip tècnic i humà que els acompanya en aquesta competició esportiva que va començar dissabte passat a Barcelona amb una contrarellotge per equips i que acabarà el proper 17 de setembre a Madrid

Els 22 equips participants a La Vuelta Ciclista a España van passar tot el cap de setmana a tres hotels de Castelldefels (Gran Hotel Rey Don Jaime, Hotel Ciudad de Castelldefels i SB BCN Events), on van preparar les dues primeres etapes de la prova ciclista per etapes més important de les que es disputen a territori espanyol i una de les més importants de tot el món.

La presència dels ciclistes i tot l’equip tècnic i humà que els acompanya va demostrar el potencial de Castelldefels com a destí turístic esportiu i genera un impacte econòmic positiu, segons el consistori.

La prova va començar dissabte 26 d’agost a la ciutat de Barcelona, amb una contrarellotge per equips de 14,8 quilòmetres passada per aigua, que va acabar guanyant l’equip neerlandès DSM-Firmenich liderat per Lorenzo Milesi.

Diumenge 27, l’etapa va transcórrer entre Mataró i Barcelona, creuant el Baix Llobregat, i amb final a la muntanya de Montjuïc. Una jornada accidentada a causa la pluja, de 181,8 quilòmetres i que va guanyar el danès Andreas Kron (Lotto Dstny).

22 equips lluiten pel mallot vermell

La Vuelta enguany, Barcelona – Madrid (27 d’agost a 17 de setembre), compta amb un total de 22 equips que competeixen per aconseguir el màxim premi de la ronda ciclista, el mallot vermell. Inclouen els 18 equips UCI World Tour, 2 equips UCI Pro Team i dos equips convidats per l’organització (Burgos BH i Caja Rural en aquesta ocasió).

Entre els ciclistes més destacats de l’edició d’enguany trobem el guanyador del passat Tour, Jonas Vingegaard; el guanyador de La Vuelta 2022, Remco Evenepoel; el tres vegades guanyador de La Vuelta i actual campió del Giro, Primoz Roglic; així com Enric Mas, Juan Ayuso, Geraint Thomas, Joao Almeida o Carlos Rodríguez, entre altres.

Font: Ajuntament de Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here