L’aeroport del Prat ha inaugurat aquest dilluns el primer vol directe entre Barcelona i la ciutat xinesa de Shenzhen operat per la companyia Shenzhen Airlines, del grup Air China

Amb la nova ruta, que tindrà dues freqüències setmanals, els dilluns i els divendres, el Prat ja compta amb vols directes a dues ciutats xineses després que el passat mes de juny es recuperessin els vols amb Pequín, capital del gegant asiàtic.

Per l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, la connexió directa entre les dues ciutats, agermanades des del 2021, promourà els intercanvis i la cooperació en tots els àmbits i “evidència” la necessitat d’ampliar l’aeroport del Prat. “Si volem una ciutat del segle XXI ens cal un aeroport del segle XXI”, ha assegurat.

Per Collboni, “necessitem un aeroport a l’altura de l’ambició de Barcelona i de Catalunya […] Per tant necessitem i treballarem per tenir un aeroport que faci possible créixer en vols directes intercontinentals per defensar aquest model de ciutat i de país”.

Cal recordar que a diferència dels Comuns, oposats frontalment a l’ampliació, el PSC ha mantingut en alguns casos una posició ambigua i en altres s’hi ha posicionat a favor obertament com l’actual alcalde de Barcelona, que a l’abril declarava en una entrevista al Catalunya Plural que “Estar a favor de l’ampliació de l’aeroport és d’esquerres”.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here