La Plaça de l’Església és l’epicentre des de divendres de la segona edició de la mostra de vins, que enguany s’ha s’allargat un dia i finalitzarà aquest diumenge 17 de setembre

La fira, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels, es va presentar al Castell, amb l’assistència de l’alcalde de la localitat, Manuel Reyes, acompanyat d’una delegació del consistori, que va donar el tret de sortida a la fira. A l’acte es va presentar la programació d’aquesta edició que, un any més, inclou també actuacions musicals i propostes gastronòmiques per acompanyar els vins de la mostra.

Cellers i propostes gastronòmiques

Mar de Vins compta en aquesta edició amb 16 estands entre cellers i propostes gastronòmiques: Celler Puig-Batet, Celler Vallès, El Surtidor, La Fireta, La Gofreria by Cooketea, Mariona de Mar, Maset, Padró i Família, Patates Piqué, Pez Bomba, Ramon Canals, Roig Parals, Tex Mex, Vallformosa, Vinyes 7 Pams i Witty Wines.

Polseres tecnològiques, la novetat d’aquesta edició

Mar de Vins ha estrenat enguany polseres que ajuden a controlar l’aforament de la fira i que suposaran una gran comoditat per als assistents, que només han de carregar la polsera a través de l’APP per poder tastar els vins de la mostra.

La fira es posiciona així com a mostra pionera en la utilització d’aquest sistema en el món del vi, una manera molt eficient de fer marca de la fira, a més d’un sistema més sostenible.

Sobre Mar de Vins

Mar de Vins està concebuda com a una fira amb tres eixos principals: promoure els vins elaborats a Catalunya; estendre la cultura del vi i del cava juntament amb el patrimoni de Castelldefels; i fer créixer la presència de vi català als restaurants de la localitat.

Enguany arriba a la seva segona edició amb la voluntat de convertir-se en una referència en el sector i entre els veïns i visitants de la localitat, a més d’una data imprescindible en el calendari dels aficionats i professionals del món del vi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here