Una vegada més El Prat Nocturn serà el preludi ideal per a la Festa Major. Del 18 al 21 de setembre, amb dues sessions diàries, els carrers del Prat es tornaran a convertir en escenaris on es barrejaran el teatre amb la història

Aquest any, l’itinerari es trasllada a escenaris nous i incorpora personatges diferents, molts d’ells amb un pes històric significatiu a la ciutat. Cada any, l’itinerari es renova completament, oferint sempre sorpreses noves.

El punt de trobada i d’inici serà la plaça de la Granja Colominas.

Places limitades amb inscripció prèvia

L’activitat és gratuïta, però cal reservar l’entrada, només en línia, a partir del dimecres 13 de setembre a les 10 h a través d’aquest enllaç o, directament, a través de la plataforma elprat.Koobin.cat.

Les entrades es poden portar descarregades al mòbil o portar impreses. La reserva d’entrades està limitada a quatre per persona.

Per donar assistència a la reserva d’entrades l’organització ha posat a disposició el telèfon de contacte del Cèntric  934 792 968 en l’horari del centre. També es pot escriure a patrimonicultural@elprat.cat.

En cas que no es pugui assistir a la sessió per a la qual es tenen entrades, es demana que es contacti amb l’organització al correu o telèfon citat a dalt per tal d’anul·lar la reserva i alliberar l’entrada per a altres persones.

Recomanacions

L’activitat no és aconsellable a menors de dotze anys. Cal ser-hi 20 minuts abans de l’acte i que s’atenguin les instruccions del personal.

El Prat nocturn és una producció de l’Arxiu municipal i la teatralització de les diferents escenes és a càrrec del Teatre Kaddish.

Tota la informació sobre el Prat Nocturn, incloses totes les edicions dutes a terme fins ara, es pot trobar a la web El Prat Ocult.

Font: Ajuntament del Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here