L’escriptora santfeliuenca Maite Carranza, és l’autora de la trilogia “La Guerra de las Brujas ( El Clan de la loba, El desierto del hielo i La maldición de Odi), publicada també en català i un èxit internacional publicat a 27 països, amb més d’un milió d’exemplars venuts.

Ara Maite Carranza publica “La loba gris. La historia de Deméter” (a la fotografia), que explica l’inici de la Guerra de les Bruixes. Està editada per edebé i surt també en català. Es tracta d’una preqüela de la trilogia fantàstica.

Maite Carranza Gil-Dolz del Castellar, veïna de Sant Feliu de Llobregat, és escriptora i guionista. Entre els moltíssims reconeixements obtinguts, el 2010 va guanyar el Premi Nacional de literatura infantil i juvenil de les Lletres Espanyoles i el 2018 va rebre el Premi Joaquim Ruyra de narrativa juvenil.

“La loba gris” es presenta el proper dimarts, 10 d’octubre, a dos quarts de 7 de la tarda, a la llibreria Gigamesh, al carrer Bailén, 8, de Barcelona.

Font i fotografia: edebé

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here