Els afiliats i afiliades dels partits d’esquerres de la comarca han participat aquests dies en la votacions per aprovar els pactes d’investidura de Pedro Sánchez. Aquests han estat els resultats a Catalunya:

En el PSC els vots afirmatius han suposat un 85’4 % dels emesos, gairebé dos punts per sota de la mitjana espanyola (87%). El 12’2 % ha votat en contra i el 2’4% ha votat en blanc. La participació ha estat del 63’4 %.

A ERC, els vots a favor del pacte amb el PSOE han suposat el 89% dels emesos, mentre que els vots negatius han estat del 9% i el 2% ha votat en blanc. La participació ha estat del 43’6 per cent.

A Catalunya en Comú, el vot afirmatiu al pacte que ha de permetre un govern de PSOE i Sumar s’ha enfilat fins el 95’2 % en la votació que va acabar la nit d’aquest dilluns, 6 de novembre. Els vots contraris han estat del 2’4 % i els vots en blanc del 2’3%. La participació ha arribat al 54’4%.

El suport més elevat s’ha registrat en els Comuns i la participació més alta en el PSC.

Assemblea comarcal de Sumar- En Comú Podem a Sant Vicenç

Amb la intenció de donar a conèixer l’acord de govern, Sumar- En Comú Podem del Baix Llobregat ha convocat una Assemblea oberta aquest proper dissabte, 11 de novembre, a les 12 del migdia, al Centre Cívic Virgínia Amposta de Sant Vicenç dels Horts. Sota el lema “Fes que el teu vot multipliqui”, estan previstes les intervencions de dues de les coordinadores dels Comuns, Jessica Albiach, presidenta del grup parlamentari al Parlament de Catalunya, i la baixllobregatina Candela López, vicepresidenta de la Diputació de Barcelona.

Fonts: PSC, ERC i En Comú Podem

Fotografia: PSC

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here