Serà a l’Espai Gastronòmic, que ocuparà, un cop més, una de les naus de l’antiga granja de La Ricarda. En els seus 600 m2 es podrà gaudir dels “platillus”, l’esmorzar de pagès, el Menú de Fira i el Take Away Pota Blava, que aposten de nou per la gastronomia local, el territori i la sostenibilitat

El Pota Blava i la Carxofa Prat es podran degustar en format de “platillus” en unes delicioses elaboracions que porten el segell dels participants següents: Cafè L’Artesà, Delta restaurant, El Bar de La Capsa, ÉsBo Catering · La Fundació Rubricatus, Gran Mercat – Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto, L’Àpat, La Carpa de Emilio Sánchez Academy, La Garlanda, La Montserratina i Lola’s Brunch.

L’Espai Gastronòmic acabarà de posar l’accent en la gastronomia local, amb el menú del Consell Regulador Raça Prat i el take away Pota Blava, així com l’esmorzar de pagès, clàssics de la Fira Avícola.

A més de bona gastronomia, l’espai també s’omplirà d’actuacions musicals, activitats infantils, artistes locals creant en directe. En aquesta edició, a més de l’Aula de Cuina coordinada per Mònica Escudero (El Comidista), amb ShowCookings basats en la gastronomia sostenible, també s’organitzarà una Aula de Tast amb tres sessions tècniques, on es podrà descobrir les qualitats de productes com la Carxofa Prat i el Pota Blava, de la mà de pagesia i xefs del territori.

Més informació sobre els tasts aquí.

Com a tercer eix de l’Espai Gastronòmic, es consolida la Fira de Vins, en col·laboració amb Vinyes, Cal Pere Tarrida i Central Wine (ubicat al Mercat Municipal), que arriba a la seva tercera edició, on tindran protagonisme propostes del territori i on es podran degustar embotits i formatges de la mà de Jamonsito, pernileria i barra de degustació del Prat.

En l’espai s’organitzaran també tastos i maridatges guiats pels mateixos establiments participants.

El restaurant de la Fira

Fira de vins

També s’organitzarà la 3a Fira de Vins, en col·laboració amb els cellers del Prat: Vinyes, Cal Pere Tarrida i La Central Wine (ubicat al Mercat Municipal) i on tindran protagonisme propostes del territori.

• Divendres dia 1, de 18 a 22.30h

• Dissabte dia 2,  de 12 a 16.30h i de 18 a 22.30h

• Diumenge dia 3, de 12 a 16.30h i de 18 a 22.30h

Es podrà gaudir de 9 espais amb cellers del territori que ens oferiran vins blancs, negres, cava i vermut.

En aquesta 3a edició es podrà participar de diferents tallers i tasts de vins:

• Dissabte dia 2, a les 17:30h: Cal Pere Tarrida

• Diumenge dia 3, a les 17:00h: Central Wines

• Diumenge dia 3, a les 18:00h: Celler Vinyes

Els vins tindran un preu de 2 i de 4 €

Els “platillus” de Pota Blava i Carxofa Prat

Els cuiners i les cuineres de la ciutat baixllobregatina converteixen dos productes de proximitat com el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat en els deliciosos “platillus” que es podran tastar durant la 50a edició de la Fira Avícola, els dies 1, 2 i 3 de desembre.

Com cada any, dins de l’Espai Gastronòmic de la Fira, es podrà gaudir de les propostes més noves i sorprenents de la restauració pratenca!

Aquest link permet accedir a totes aquestes propostes gastronòmiques!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here