Anna Erra, presidenta del Parlament de Catalunya, visita Molins de Rei amb l’objectiu d’escoltar el territori, acostar la institució i posar en valor projectes tan potents i estimats com la Fira de la Candelera

La segona autoritat del país, la presidenta del Parlament de Catalunya, ha volgut visitar la Fira de la Candelera. Tal com ha afirmat Anna Erra, la visita tenia un triple objectiu: “acostar la institució al territori, escoltar a la gent, i conèixer de primera mà projectes tan importants que tenen lloc fora de Barcelona i que ajuden a vertebrar i equilibrar el nostre país”.

A més, ha volgut destacar que “un esdeveniment massiu que es fa de forma consecutiva durant 173 anys demostra el tarannà de la gent de Molins de Rei i la seva capacitat de compromís, de constància i, sobretot, d’estima per allò que és seu”.

La presidenta ha estat rebuda per l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, qui ha subscrit aquestes paraules, i ha afegit que “el secret de l’èxit està, en bona part, en la continuïtat i la constància per assolir els objectius i, per altra banda, en la capacitat de buscar sempre marges de millora i de creixement”.

L’alcalde ha assegurat que l’aposta passa per “continuar buscant estímuls que ens exigeixin pensar noves fórmules per afrontar els nous reptes que té la Fira, Molins de Rei i Catalunya”.

Tot seguit, després de la rebuda institucional ha tingut lloc la visita al recinte firal pel sector del Planter i, en últim lloc, les autoritats han participat en el lliurament de premis de la 30ª edició del Concurs de Dibuix Infantil Josep Maria Madorell.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here