El petit dels germans Gasol ha guanyat durant aquests 20 anys, un anell a la NBA i dos Mundials, entre d’altres títols. Ara, després d’anunciar la seva retirada, hem sabut que el baixllobregatí número 33 dels Grizzlies, passarà a la posteritat el proper 6 d’abril, amb la retirada de la seva samarreta al pavelló FedExForum de la ciutat de Memphis

Marc Gasol ha anunciat la seva retirada del bàsquet professional, després d’“un procés llarg i dur”, amb el desig de centrar-se en la presidència del Bàsquet Girona i dedicar més temps a la família.

El jugador de Sant Boi, amb 39 anys acabats de fer i després de 20 temporades en actiu, guanyador d’un anell de la NBA amb els Toronto Raptors el 2019 i doble campió del Món amb Espanya (2006 i 2019), va comunicar la seva decisió en una roda de premsa al Cinema Texas de Barcelona, on van assistir nombrosos mitjans de comunicació i un reduït grup de convidats i familiars. També va guanyar dos Eurobaskets amb Espanya (2009 i 2011), una Lliga amb el Barça (2003-2004) i una EuroCup amb el Girona (2006-2007).

“És moment de tornar tot el que m’ha ensenyat el bàsquet”, va dir Marc. “L’instint d’un jugador és anar en contra del que la gent pensa. La meva part més objectiva ho tenia decidit, però una part em deia que encara podia”, va admetre el pivot sobre la seva decisió de retirar-se. “No canviaria ni un segon del que ha passat aquests 20 anys, els errors tampoc. No em queda cap espina clavada”, va afirmar.

Retirada amb honors, retirada de la samarreta

L’equip dels Grizzlies de Memphis ha fet pública poc després de que el baixllobregatí anunciés la seva retirada, la seva intenció de retirar la samarreta del 33, que passarà a lluir al sostre de l’estadi estatunidenc de l’estat de Tennessee, en uns mesos.

L’acte tindrà lloc després del partit que enfrontarà els Grizzlies amb els Philadelphia 76ers i comptarà amb la participació d’artistes i famosos que es donaran a conèixer en les pròximes setmanes.

Font: EFE i Agències

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here