La 173ª edició de la Fira de la Candelera ja és història. Un cop tancat el recinte firal es pot assegurar que ha estat una de les edicions més participatives dels darrers anys. Durant els tres dies, centenars de milers de persones s’han aplegat als carrers de Molins de Rei per viure la Candelera en la seva màxima plenitud. L’alcalde de la vila ha qualificat aquesta edició com un “èxit rotund” i ha destacat que malgrat haver-hi una gran afluència no s’ha registrat cap incidència rellevant

L’edició d’enguany ha estat marcada per una climatologia molt favorable i per una gran participació ciutadana. Durant el cap de setmana de la Fira, els més de 50.000 m2 del recinte firal s’han vist plens de gent a totes hores gaudint dels més de 650 estands amb una oferta agrícola, gastronòmica, cultural, comercial i associativa. Això ha comportat una satisfacció generalitzada entre expositors i visitants.

L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, no ha dubtat a qualificar aquesta edició com a “èxit rotund” i ha afegit que “l’òptima organització i el clima favorable han ajudat a tenir una assistència massiva, començant el mateix divendres amb molts visitants de fora de la vila i fins al tancament del recinte firal aquest diumenge”.

L’alcalde ha apuntat que “ja estem més a prop d’una fira de tres jornades que no pas d’un cap de setmana amb unes hores el divendres pels molinencs i molinenques”.

Xavi Paz també ha celebrat “la conquesta dels nous espais per a la vila que s’han urbanitzat aquests darrers anys i que ara són l’escenari òptim perquè les entitats locals puguin mostrar els seus projectes”.

Finalment, l’alcalde també ha volgut subratllar que malgrat la massiva assistència de gent no s’ha produït cap incidència remarcable i que pel que fa a seguretat i d’organització el dispositiu ha funcionat a la perfecció.

El regidor de Fira, Ivan Mustieles, qui ha estat al capdavant de l’equip organitzatiu per primera vegada, coincideix amb la valoració. “En línies generals tothom ens ha transmès una gran satisfacció pel nivell de la Fira d’enguany” ha comentat, i ha afegit que “els canvis i les novetats que hem incorporat també han estat ben valorades, especialment la reprogramació dels tastos i el nou espai Kids”.

Pel que fa a l’espai Planter Innov@, el regidor ha afirmat que “creiem que ha estat una bona idea i ha funcionat prou bé, però també li veiem marge de creixement i de millora per poder relacionar més i millor les propostes presentades amb els professionals del sector”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here