Splau donarà la benvinguda a la primavera amb la campanya ‘Llença’t flowers’, que entre el 7 i el 23 de març, portarà al centre comercial diversos shows i activitats com el concert de Nena Daconte, un torneig de gaming, un espectacle d’art en viu amb l’artista urbà Camil Escruela i el DJ Marc López, un joc de Scalextric Autònom per conscienciar sobre l’estalvi d’energia, córners de charms, ungles i trenes…

A més, Splau es converteix en el primer centre comercial a llançar les seves pròpies sneakers personalitzades, una edició limitada i exclusiva que es podrà aconseguir a través del perfil d’Instagram del centre i de la seva pàgina web.

A tot gas!

‘Llença’t flowers!’ arrencarà la segona setmana de març. El 9 de març durant tot el dia, els visitants podran gaudir d’un torneig de gaming amb simuladors de MotoGP perquè petits i grans puguin viure una experiència de conducció ultra realista.

Graffiti show

El divendres 15 de març a partir de les 19.00 h, Splau reunirà el millor de l’art i de la música urbana! Aquest dia, Camil Escruela -artista barceloní conegut per la seva característica manera de plasmar escenes quotidianes, les seves referències a temes socials i els seus codis contemporanis d’estètica urbana- durà a terme un graffiti show, pintant en directe una lona de 4×3 m al ritme de la música del DJ Marc López.

Concert de Nena Daconte

El divendres 22 de març a les 20 h, és el torn de la música i el bon rotllo de la mà del grup Nena Daconte, el projecte musical que va néixer el 2005 de la cantant i compositora Mai Meneses i el músic barceloní Kim Fanlo.

‘Nena Daconte’, nom pres d’un personatge de Gabriel García Márquez’, es va llançar a la fama amb el seu primer àlbum, ‘He perdido los zapatos’, i compta amb èxits tan coneguts com ‘Tenía tanto que darte’, ‘En qué estrella estará’ o ‘El Aleph’. La banda va llançar el seu últim disc, ‘Casi Perfecto’, el març de 2023.

A més, els i les visitants podran entrar en un sorteig de 5 entrades dobles VIP per a un meet & greet, marxandatge signat per l’artista i accés preferent a les primeres files del concert.

‘L’hora del planeta’ més sostenible

Per acomiadar l’esdeveniment, el dissabte 23 de març, en el marc de la celebració de ‘L’Hora del Planeta’ – moviment mundial en el qual participen més de 190 països i milions de persones apagant les llums de les seves llars, empreses, edificis i monuments més emblemàtics durant una hora -, Splau sorprendrà els seus visitants amb una jornada de Scalextric Autònom per conscienciar sobre l’estalvi d’energia.

A més, Camil Escruela tornarà al centre per personalitzar la nova estructura que cobrirà la mítica font de l’Splau amb un dibuix la finalitat del qual serà conscienciar sobre l’estalvi d’aigua.

I els visitants que vulguin elevar el seu look, durant els dijous 7, 14 i 21 de març de 18 a 20 h, tindran l’oportunitat d’acostar-se a diferents córners: un nails bar, un saló de perruqueria, un taller de personalització de sneakers i masterclasses per aprendre a punxar juntament amb un DJ professional. Amb aquestes accions, es col·laborarà amb les entitats ‘Roba Amiga’ i ‘Peluca solidaria’.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here