No va poder ser. El Barça va guanyar per 6 a 0 a l’Hoquei Sant Just a la final del la Copa del Rei (a la fotografia) celebrada aquest passat diumenge, 10 de març, a les vuit del vespre, al Pavelló Joan Ortoll de Calafell.

No hi va haver miracle i el Senergy Renovables Sant Just va caure davant un adversari superior, el Barça, que ha guanyat vint-i-sis  vegades aquesta competició.

Però la gesta de l’equip de Sant Just Desvern és innegable. Jugant aquesta temporada a Primera divisió després d’haver aconseguit l’ascens l’any passat, a la Copa s’ha plantat a la final eliminant l’Alcoi, en quarts de final, i el Calafell, que jugava a casa seva, en la semifinal. L’Hoquei Sant Just ha arribat on equips amb molt millor historial, com el Reus Deportiu o el Voltregà, no han pogut arribar. Tor un orgull per a l’esport d’una comarca com el Baix Llobregat amb menor presència que d’altres territoris en l’elit del hoquei sobre patins.

Fotografia: RTVE

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here