El de Sant Feliu de Llobregat va rebre un reconeixement del públic en la categoria de millor directe

Una nova edició dels premis Enderrock amb The Tyets, Mushka i Sílvia Pérez Cruz com a protagonistes, va tenir lloc dijous passat a l’auditori de Girona, amb les actuacions en directe de grups com Figa Flawas o Mama Dousha

El cantautor santfeliuenc Joan Dausà era finalista en dues categories: Millor Artista del 2023 per votació popular i Millor Directe del 2023 per votació popular.

Finalment, es va endur el premi a Millor Directe del 2023 per votació popular, un guardó del que Dausà va destacar a les seves xarxes:

<<Ahir vam guanyar el millor premi que podíem guanyar: l’@enderrock al millor directe. Aquell moment, el del directe, que dona sentit a tot el què fem.El moment que ens compartim i connectem amb l’excusa i a través de les cançons.>>

Un directe que està assolint noves fites. Després d’omplir el Palau Sant Jordi de Barcelona amb més de 16.000 seguidors i seguidores, Dausà va anunciar que intentaria repetir l’èxit a Madrid. Però ni els més optimistes podien preveure que esgotaria les 10.000 entrades disponibles a la pre-venda del concert que farà al Palau de Vistalegre el 26 d’octubre, en només 48 hores.

Font: Agències

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here