La temporada actual no ha estat fàcil per al Barça-CB Santfeliuenc. Però l’equip va salvar la categoria in extremis, aquest diumenge, 14 d’abril, davant un  dels habituals aspirants al títol, l’Uni Girona.

Aquesta vegada el partit no va tenir lloc al Pavelló Juan Carlos Navarro, de Sant Feliu de Llobregat, sinó al Palau Blaugrana de Barcelona, per tal de poder facilitar la presència dels més de 4.000 aficionats i aficionades que volien veure el partit.

El Barça-CBS, tot i anar perdent a la mitja part (47-56) va aconseguir un triomf, per 72 a 70, que els hi assegurava la permanència. Molta emoció al final, amb llàgrimes de l’entrenador Isaac Fernández i alegria desbordada de les jugadores (a la fotografia).

El Barça ha d’apostar per aquest equip

L’objectiu  aconseguit té molt més mèrit si es té present que, segons TV3, l’entrenador només ha pogut utilitzar en molts partits vuit o nou jugadores. La mateixa TV3 ha assenyalat que aquest equip “mereixeria una major implicació del club en matèria d’incorporació de jugadores”. El Barça té doncs el repte d’incrementar la seva aposta pel bàsquet femení, en col·laboració  amb el Club Bàsquet Santfeliuenc.

Font: TV3

Fotografia: Sport (M. Graupera)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here