La secretària general del PP considera que la carta de Pedro Sánchez anunciant el tancament de la seva agenda i que s’atura per “reflexionar” si seguir al càrrec, té l’objectiu de “dividir a la societat novament, aquesta vegada al voltant de la seva persona i per reforçar-se entre els seus”

Gamarra que va ser present ahir a l’inici de campanya de les catalanes del PP, que es va celebrar a Castelldefels; va manifestar que “algú que és president del govern i es pregunta si ha de ser-ho, no està a l’altura del govern ni dels espanyols” i va insistir que la carta “ataca els mitjans de comunicació, a aquells que no pensen com ell o aquells partits que som diferents”. D’altra banda, la del PP va acusar a Illa de “convertir-se en la corretja de transmissió entre l’independentisme i el sanchisme”.

Com a telonera d’Alejandro Fernández, Gamarra va demanar confiança a la ciutadania que fa tres anys va votar el PSC i ara se sent “enganyada”. “Hi ha una oportunitat i esperança”, va reblar. I per això, va obrir les portes del PPC a qui va definir com la “casa del constitucionalisme català”. Va denunciar el que considera un “repartiment de poder” entre socialistes i independentistes. “Perquè Pedro Sánchez segueixi a la Moncloa, necessita que Illa doni suport als independentistes”, va argumentar.

“Els protagonistes no som els polítics, sou els catalans. És la grandíssima diferència del PP i la resta de formacions polítiques”, va expressar la secretària general. I va assenyalar que el 12M els populars surten a “derrotar l’independentisme” i a “guanyar el socialisme”. “A la democràcia no se li fa un pols. Ningú està per sobre de la democràcia ni per sobre de l’estat de dret”, va reblar.

Enfront dels socialistes i els partits independentistes, Gamarra va defensar que el PP representa la “bona política” que va definir com aquella que “millora la vida de les persones, la que garanteix la concòrdia en la convivència, la que mira endavant i no endarrere”. “Ja és hora de desmuntar l’aliança entre independentisme i socialisme, perquè perjudica els catalans”, va exclamar.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here