La mostra es podrà visitar fins a les 21.30 hores d’avui, diumenge 5 de maig

Gavà viu avui el darrer dia la 69ª Fira d’Espàrrecs una mostra que suposa també una oportunitat per al teixit comercial del municipi baixllobregatí, que exposa els seus productes i serveis en carpes disposades al llarg del carrer de Sant Pere i en el tram del carrer de Martí l’Humà.

S’hi poden trobar parades comercials amb ofertes especials, així com parades d’artesania i d’oferta d’alimentació, com ara formatges, embotits i coques, i productes fets a mà; mentre que a l’exposició d’automoció s’hi troben vehicles de primeres marques.

A més, durant tot el cap de setmana, el Mercat de Pagès permet als visitants comprar productes frescos i de qualitat, directes del camp a la taula.

La Fira compta, un any més, amb l’espai pedagògic de la mà dels cossos de seguretat i d’emergències amb la Policia Municipal, els Mossos i els Bombers. Els infants poden conèixer els vehicles oficials de la policia, bombers i de Mossos i rebre les explicacions sobre temes de seguretat i civisme a la ciutat deltaica. Enguany, amb motiu del 100 aniversari de la Policia Municipal, s’han programat més activitats.

El pati de l’escola Jacme March acull l’espai Els Petits Pagesos, on infants i famílies poden participar en tallers relacionats amb l’agricultura i l’aprofitament alimentari i gaudir de tallers, d’inflables i d’un rocòdrom, mentre que la plaça Jaume Balmes acull Gastrogavà i l’escenari on entitats i grups fan actuacions.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here