La candidata de la CUP de Sant Boi de Llobregat, Laure Vega, va participar aquest dilluns, 6 de maig, per  la nit, al debat de La Sexta (a la fotografia) sobre les eleccions al Parlament de Catalunya del proper diumenge.

La santboiana es va intentar fer un lloc com a opció d’esquerres però els seus esforços han estat qüestionats a les poques hores per un altre candidat del seu partit. Aquest dimarts, 7 de maig, al Café d’Idees de la 2, el cap de llista cupaire per Tarragona, Sergi Saladié, a preguntes de la periodista Gemma Nierga, ha confessat que hi ha més possibilitats que la CUP “arribi a alguna entesa amb Junts” que no pas d’optar per un govern d’esquerres. El motiu és, segons Saladié, que per a la CUP “és més fàcil entendre’t amb aquell que prioritza l’eix nacional”.

Saladié no ha descartat que la CUP entri al govern català post 12-M i ha reivindicat que “el Govern independentista ha funcionat”. La CUP ha donat suport a les investidures de Puigdemont i Torra, de Junts, i d’Aragonès, d’ERC.

Puigdemont ha aclarit, en declaracions a l’agència EFE aquest mateix dimarts, que confia que la CUP l’investeixi però que, malgrat que ho faci, no li oferirà entrar al Govern.

Fonts: TVE i EFE

Fotografia: La Sexta

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here