El jurat del concurs ha escollit la proposta del santvicentí Jose M. Rodríguez Baeza, anomenada ‘Moments d’unió’

El primer cap de setmana de juny, Torrelles tornarà a engalanar-se per gaudir de la quaranta-quatrena edició de la Festa de la Cirera, una celebració popular que cada any rep la visita de milers de persones i que enguany espera poder igualar la quantitat de cireres venudes d’anteriors edicions.

El jurat ha fet públic el veredicte del concurs per escollir el cartell de la festa. Enguany, el guanyador ha estat ‘Moments d’unió’ de Jose M. Rodríguez Baeza, un veí de Sant Vicenç dels Horts vinculat al nostre poble.

Rodríguez no ha rebut cap formació relacionada amb el disseny gràfic, però amb el suport de la seva filla, que sí és dissenyadora gràfica, han presentat una proposta que ha estat molt ben valorada pel jurat, tant per la seva tècnica pictòrica com per mostrar que la festa uneix cada any famílies senceres al voltant de les cireres.

En el marc del concurs, s’han escollit també dos treballs finalistes: el cartell ‘El futur és dolç a Torrelles de Llobregat’ de l’autor Jose Gaya Sánchez; i ‘No puc deixar de pensar en tu’, de l’autora Gemma Cosp Vallet.

La Festa de la Cirera, els dies 1 i 2 de juny

El dissabte 1 i diumenge 2 de juny se celebrarà la Festa de la Cirera de Torrelles de Llobregat. No faltaran les parades de venda de cireres i productes locals, la zona de barraques i activitats diverses com jocs infantils, tallers, passejades per l’entorn, espectacles i la ruta gastronòmica amb les cireres com a protagonistes dels plats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here