Aquest dijous, 30 de maig, es va presentar al Rectorat de la Universitat de Barcelona la nova Càtedra UB Fundació Cassià Just-Cuina Justa d’Integració de Persones amb Discapacitat ( a la fotografia) . Està impulsada per la Fundació Cassià Just-Cuina Justa, l’Escola de Noves Tecnologies Interactives de la UB (ENTI) i la Fundació FIATC.

La Càtedra, que està dirigida per la professora de la Facultat de Psicologia de la UB, Marina Romeo, desenvoluparà  accions de formació, sensibilització , recerca i transferència de coneixement amb l’objectiu de millorar  les condicions d’inclusió del col·lectiu de persones amb discapacitat.

En l’acte de presentació van intervenir el rector de la UB, Joan Guàrdia, el president de la Fundació Cassià Just- Cuina Justa, el valliranenc Josep Lluís Cleries, el conseller de l’ENTI, Joan Puigcercós, el president de la Fundació FIATC, Joan Castells, i la directora de la Càtedra, Marina Romeo.

Cuina Justa té 350 treballadors i treballadores, el 70 % amb discapacitat. Gestiona menjadors, elabora menús per a empreses i escoles, produeix càterings per a esdeveniments i productes de V Gamma (entrepans, sandvitxos i amanides) per a empreses de restauració i hostaleria.

La nova Càtedra tindrà una incidència especial al Baix Llobregat atesa les vinculacions de Cuina Justa amb la comarca: la seu i la cuina central a Sant Boi de Llobregat i el camp de conreu i l’hort a la masia de Cal Tudela al Prat de Llobregat.

Fonts i fotografia : UB i Cuina Justa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here