El municipi recorda avui, 10 de juny, al president Josep Tarradellas i Joan en el dia del 36è aniversari del seu decés

El president és fill predilecte del municipi i es troba enterrat en el panteó familiar del cementiri municipal juntament amb els seus pares, esposa i filla.

Com cada any, se celebrarà l’acte institucional, presidit per l’alcalde, José Ignacio Aparicio, amb les ofrenes florals al monument de la rambla que porta el nom del president.

Prèviament, s’oficiarà una missa i una pregària en memòria seva a l’Església de Sant Esteve de Cervelló.

Està confirmada l’assistència del seu fill, Josep Tarradellas i Macià i de la seva secretària personal durant molts anys, Montserrat Catalán.

Per part de les diferents institucions assistiran la subdelegada del govern a Barcelona, Josefa Beltran, el delegat del govern de la Generalitat, Joan Borràs, el diputat de Memòria Democràtica, Jesús Naharro, en nom de la Diputació de Barcelona, i la presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Eva Martínez, a més dels alcaldes dels municipis de Sant Climent de Llobregat i Torrelles de Llobregat.

També hi ha prevista la presència de representants de les agrupacions polítiques locals de Cervelló, i de diverses entitats i associacions del municipi.

PROGRAMA

18.25 h Recepció a l’Església parroquial de St. Esteve de Cervelló (carrer Major, 23). Solemne ofici religiós i pregària en memòria del M. Hble. Sr. Josep Tarradellas i Joan.

19.30 h Parlaments institucionals i ofrena floral al monument de la rambla Tarradellas.

20.00 h Còctel (Sala Tarradellas del Centre Cívic l’Ateneu).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here