• La presentació ha tingut lloc avui a les instal·lacions del centre amb el suport de l’Ajuntament de Viladecans.

• La dotació del premi s’incrementa fins als 25.000 euros en aquesta tercera edició

Viladecans The Style Outlets convoca la III edició del Premi d’Innovació en Salut de Viladecans The Style Outlets, organitzat en col·laboració amb IDIBELL- XarSmart, l’objectiu del qual és impulsar la transferència al mercat i a la societat de projectes d’innovació d’alt nivell dins del camp dels productes sanitaris, la salut digital i les teràpies avançades.

La convocatòria, dirigida a professionals sanitaris de tots els centres d’innovació de Barcelona (província), així com els centres pertanyents a la xarxa XarSmart de tota Catalunya, estarà oberta des de l’11 de juny fins al 31 d’octubre de 2024.

La present edició arriba amb una important novetat: l’increment de la dotació del premi, que passa a ser de 25.000 euros (10.000 euros més que l’anterior edició). Aquest import es compon de 15.000 euros en metàl·lic i un val de 10.000 euros d’IDIBELL-XarSmart per a invertir en els serveis de consultoria que ofereix aquesta xarxa (assessorament científic, anàlisi del mercat, cerca de potencials inversors, etc.).

Esdeveniment de presentació

La presentació de la nova edició ha tingut lloc avui a les instal·lacions del centre outlet davant la presència de responsables de centres sanitaris i de recerca, representants de l’Ajuntament de Viladecans― les tinentes d’alcalde Rosa Cañisá, Joana Sánchez i Olga Morales i el regidor Ramón Espejo ―, i ha comptat amb la intervenció de María Jesús Montesinos, gerent del centre outlet, Miguel Ángel Souto, director d’Innovació i Desenvolupament de Negoci d’IDIBELL (Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge), i Carles Ruiz, alcalde de Viladecans.

A l’acte, María Jesús Montesinos ha destacat que el premi “és l’aposta més important de Viladecans The Style Outlets per a generar un impacte positiu real a la comunitat. La bona acollida que ha obtingut ens motiva a continuar treballant amb més obstinació si fos possible, dotant a aquesta iniciativa de més recursos que facilitin que aquests beneficiosos projectes dels nostres metges i investigadors arribin abans a la societat”.

Per la seva part, Miguel Ángel Souto ha manifestat que “és un honor col·laborar novament amb Viladecans The Style Outlets en aquesta iniciativa. Per a nosaltres, representa un soci estratègic a causa de la seva habilitat per a connectar amb la comunitat i el seu Compromís amb el benestar social. L’augment del premi subratlla el seu Compromís amb la innovació en salut, el que esperem que contribueixi a atraure projectes d’alt nivell i poder facilitat la seva ràpida transferència a la pràctica clínica”.

Per finalitzar, l’alcalde s’ha dirigit als assistents assenyalant que “Viladecans dona suport a la innovació, no sols des de l’Ajuntament sinó des de la societat civil, amb extraordinàries iniciatives com aquests premis que convoca Viladecans Style Outlets o altres accions com les que realitzen entitats com Viladecans Solidària. Els premis d’Innovació en Salut són una més de les accions positives que, des del primer dia, l’outlet ha aportat a la nostra ciutat. És d’agrair el compromís que manté l’empresa per a millorar la vida de la ciutadania i aquest esforç per estimular la recerca en l’àmbit de la Salut és un gran exemple”

El guanyador de la segona edició: Projecte Odisea

El projecte guanyador, escollit entre tres finalistes, es donarà a conèixer a l’acte d’entrega del premi, que tindrà lloc al mes de desembre.

A més, serà en aquest acte on s’exposaran els progressos aconseguits pel guanyador de l’anterior edició, el Projecte ODISEA ―presentat per l’Institut de Recerca Biomèdica de Girona (IDIBGI), l’Institut Universitari de Recerca en Atenció Primària (IDIAP Jordi Gol) i l’Hospital Universitari Josep Trueta de Girona―, consistent en un programari que permet millorar la selecció de pacients i els temps d’espera per a l’atenció del pacient amb infart agutde miocardi.

III Premi d’Innovació en Salud VTSO en col·laboració con IDIBELL- XarSmart

▪ Període de presentació de projectes: de l’11 de juny al 31 d’octubre de 2024.

▪ Àmbit: professionals adscrits a centres sanitaris o d’investigació de la província de Barcelona, així como tots els pertanyents a la xarxa XarSmart de tota Catalunya.

▪ Projectes d’investigació i/o innovació en fase d’idea amb un nivell de maduració mínim TLR 4 i màxim de 7. El projecte ha d’implementar-se l’any 2025.

▪ Dotació econòmica: 25.000 € (15.000 en metàl·lic y un val de 10.000 per a subcontractar serveis a en IDIBELL – XarSmart).

▪ Las bases de la convocatòria poden consultar-se a: https://viladecans.thestyleoutlets.es/ca/noticies/premis-vtso

Sobre Viladecans The Style Outlets

Viladecans The Style Outlets és l’únic centre outlet dins de l’àrea metropolitana de Barcelona, amb excel·lents comunicacions amb la ciutat i l’aeroport del Prat.

En una superfície de 19.800m2, compta amb més de 80 primeres marques catalanes, espanyoles i internacionals de moda, complements, calçat, esport i llar, a més d’una variada oferta de restauració i serveis com a personal shopper gratuït, consigna de bosses i equipatges, sala de lactància, punt d’informació turística o taulell TAX Free, entre altres.

El centre de Viladecans pertany a The Style Outlets, marca d’outlets líder a Espanya amb 5 centres, més de 350 botigues i 87.000 m² de superfície comercial. Situats a Madrid (San Sebastián de los Reyes, Las Rozas i Getafe), Barcelona (Viladecans) i Coruña (A Coruña), ofereixen primeres marques nacionals i internacionals amb descomptes mínims garantits del 30% durant tot l’any que, en temporades de descomptes addicionals, poden arribar fins al 80%.

The Style Outlets és present a Itàlia, Alemanya, França, Holanda i Espanya amb 11 centres en total, prop de 1.700 botigues i més de 800 marques nacionals i internacionals. Els centres The Style Outlets són gestionats per la multinacional espanyola NEINVER, companyia líder en gestió de centres outlet a Espanya i Polònia i segona a Europa.

Sobre XarSMART

XarSMART és una iniciativa impulsada per l’Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i finançada per l’Agència de Gestió d’Ajudes Universitàries i Recerca (AGAUR), que treballa per a capacitar l’ecosistema català de ciències de la salut per a generar noves tecnologies mèdiques i noves empreses, i incrementar la transferència al mercat de projectes d’alt nivell en les àrees de medicina personalitzada de precisió, productes sanitaris i ciència de dades.

XarSMART està formada per 13 institucions membre, un total de 30 grups de recerca i més de 345 investigadors.

Entre les diferents activitats desenvolupades, l’impuls d’iniciatives com els “Premis d’Innovació en Salut Viladecans The Style Outlets-IDIBELL XarSMART” cerca accelerar el procés de transferència i donar suport als projectes innovadors de la xarxa.

Imatge titular (Grupo de Quatro) – D’esquerra a dreta:

1. Hortensia Aguado, Societat Catalana de Qualitat Assistencial (SCQA)

2. Miguel Ángel Souto, director d’Innovació i Desenvolupament de Negoci de l’IDIBELL

3. Carles Ruiz, alcalde de Viladecans

4. María Jesús Montesinos, gerent de Viladecans The Style Outlets

5. Gabriel Capellá, director del IDIBELL

 

Inclou contingut publicitari

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here