Del 27 al 30 de juny, figures com el Magic Andreu, Jandro, Jeff Toussaint, Álvaro Cortés, entre altres, actuaran en un festival internacional de màgia que ocuparà espais com el Castell, el Teatre Plaza, la plaça de l’Església, la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado o la Biblioplatja. La gran gala internacional de màgia, el mercat “Witch market” al Castell, un sopar màgic amb les estrelles, tallers de màgia o el “Harry Potter Quiz Show” seran alguna de les activitats més destacades

Castelldefels acollirà del 27 al 30 de juny la primera edició del festival internacional de màgia “Castelldefels màgica”. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament de Castelldefels, amb la col·laboració de l’Escola de màgia 3 de Trébol (direcció artística), que omplirà els llocs més emblemàtics de la ciutat amb actuacions de conegudes figures del món de l’il·lusionisme.

El Magic Andreu, Jandro, l’hipnotista Jeff Toussaint o el jove mag Álvaro Cortés (campió d’Espanya i de França de màgia), entre altres, portaran els seus espectacles al centre, a la platja, al Castell, el TeatrePlaza, la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado o la Biblioplatja Carme Romaní.

El programa d’activitats inclou un mercat de bruixeria al Castell (Witch Market), la gran gala presentada pel reconegut mag Jandro, el món de Harry Potter (amb tallers i un quiz show), tallers de màgia per a tota la família, un sopar màgic amb les estrelles, a més de gales infantils i per a la gent gran.

El Witch Market (29 i 30 de juny) aproparà al Castell un poble màgic, amb una fira de mags i bruixes que ens portaran els seus productes i creacions. Una activitat especialment adreçada a les persones amants de les grans històries de fantasia i màgia que han pogut viure al llarg dels anys a través dels llibres i el cinema.

La inauguració del festival tindrà lloc el 27 de juny a la Plaça de les Palmeres (11 hores), amb l’actuació del jove mag Álvaro Cortés (campió d’Espanya i de França de màgia).

La Gran gala internacional es fa el dissabte 29 de juny al Teatre Plaza (a les 19 hores i a les 22 hores). Presentada per Jandro, comptarà amb la seva actuació i les de quatre mags de prestigi més (Miguel Muñoz, Álvaro Cortés, Enric Magoo i Cesc Alriols). Miguel Muñoz és guanyador del gran premi FISM (Federació Internacional de Societats Màgiques), Enric Magoo és guanyador del gran premi d’Espanya i d’un premi FISM, Cesc Alriols és campió d’Espanya i de Portugal.

La majoria de les activitats seran gratuïtes, amb excepció de les actuacions de Jeff Toussaint (al Teatre Plaza, el 28 de juny), la gran gala (al Teatre Plaza, el 29 de juny) o el sopar màgic amb les estrelles (a Cal Ganxo, el 29 de juny).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here